maskmelgranolacrispscrackersbageblandingerkampagner

Produkter

Leveringsprisen er 50 dkk. Gratis levering ved ordrer på over 500 dk.

Maskmel

Melet giver rig mulighed for at trylle i bageløkkenet.
se varianter

Crisps

Ølsnacks – God til øl …Og til godt selskab.
se varianter

Granola

Næringsrig morgenmad spækket med fibre og protein.
se varianter

Kampagner

Gode tilbud, god samvittighed.
se varianter

Crackers

En velsmagende og sprød snack rig på fibre. Det perfekte alternativ til den hurtige sult.
se varianter

Bageblandinger

Vores 100% økologiske bageblandinger er en genvej til sundt bagværk med maskmel.
se varianter

Maskmel

01 Maskmel Pilsner

01 Pilsner er den mest neutrale mel i Agrains sortiment. Den lette smag af korn blander sig med din sædvanlige mel, og farven bliver kun en anelse mørkere. Pilsner melen er derfor perfekt til alt fra morgenmadsboller til pizza.
kr. 39,00 DKK
Antal
læs mere

02 Maskmel IPA

02 IPA masken indeholder både byg og hvede, og karamelmaltningerne kan smages i melet, der har en delikat aroma af netop karamel og nødder. Farven er mere gylden og dit brød vil blive en smule mørkere end hvis du bager med ren hvid hvede. 02 IPA er perfekt til både gulerodskage og kerneboller.
kr. 39,00 DKK
Antal
læs mere

03 Maskmel Stout

03 Stoutmelen er den mest komplekse Agrain mel, med både byg, hvede, rug og havre. Smagen er dyb og intens og farven helt mørk. Malten der bruges til stout øl, ristes hårdt og noter af kaffe, chokolade og endda lakrids kan findes i de enkelte øls mask. Vi har blandet en super lækker stoutmel, der giver karakter og farve. 03 stout er perfekt til rugbrød og alt med chokolade.
kr. 39,00 DKK
Antal
læs mere

04 Maskmel Whisky

04 whisky kombinerer lethed og sødme på en måde der gør melet til en genial ingrediens til wienerbrød. Uden at gå på kompromis med smagen kan du tilføje bade protein og fibre til dine søndags croissanter og børnenes pandekager.
kr. 49,00 DKK
Antal
læs mere

Granola

Granola Berry

Den børnevenlig granola uden numre. Stout masken giver en flot mørk farve, og tilfører smagsnuancer af rug og chokolade. Pulveriseret dansk hyben og solbær og flotte røde hindbær stykker giver en frisk smag. Granolaen er sød og sprød, og velegnet til morgenmad eller en energigivende snack. Du kan også bruge den som krymmel på is og desserter.
kr. 55,00 DKK
Antal
læs mere

Granola Nutty

Den luksuriøse granola uden numre. Stout masken giver en flot mørk farve, og tilfører smagsnuancer af rug og chokolade. Hasselnøde- og mandelflager tilføre ekstra knas og en lækker rund smag. Granolaen er sød og sprød, og velegnet til morgenmad eller en energigivende snack. Du kan også bruge den i brød og bagværk eller som krymmel på is og desserter.
kr. 55,00 DKK
Antal
læs mere

Crisps

Crisps Salt

En pose crisps indeholder mask fra 0,5 l. øl. Sprøde og grove crisps, med 25% up-cyclet mask. Bombay IPA masken er nøje udvalgt for at give Agrain® crisps deres unikke smag. Det høje fiberindhold og den begrænsede mængde fedt gør crispen til et godt alternativ til både den hurtige sult, til børn og til dig der bare gerne vil snacke og holde lidt på formerne. Den specielle form giver dig ekstra god mulighed for at dippe, prøv med hummus eller salsa – eller go nuts og brug crispsne som base for tapas med god ost og skinke.
kr. 25,00 DKK
Antal
læs mere

Crisps Indian Spice

En pose crisps indeholder mask fra 0,5 l. øl. Sprøde og grove crisps, med 25% up-cyclet mask og indisk inspireret krydderi. Bombay IPA masken er nøje udvalgt for at give Agrain® crisps deres unikke smag. Det høje fiberindhold og den begrænsede mænde fedt gør crispen til et godt alternativ til både den hurtige sult, til børn og til dig der bare gerne vil snacke og holde lidt på formerne. Den specielle form giver dig ekstra god mulighed for at dippe, prøv med hummus eller salsa – eller go nuts og brug crispsne som base for tapas med god ost og skinke.
kr. 25,00 DKK
Antal
læs mere

Crisps The Italian

En pose crisps indeholder mask fra 0,5 l. øl. Sprøde og grove crisps, med 25% up-cyclet mask og italiensk inspireret krydderi. IPA masken er nøje udvalgt for at give Agrain® crisps deres unikke smag. Det høje fiberindhold og den begrænsede mængde fedt gør crispen til et godt alternativ til både den hurtige sult, til børn og til dig der bare gerne vil snacke og holde lidt på formerne. Den specielle form giver dig ekstra god mulighed for at dippe. Prøv med straciatella ost eller en god pesto – eller go nuts og brug crispsne, som base for tapas med god ost og skinke.
kr. 25,00 DKK
Antal
læs mere

Crackers

Crackers - miniknækbrød med mask og havsalt

Agrain® Crackers med mask og havssalt, er en velsmagende og sprød snack rig på fibre. Det perfekte alternativ til den hurtige sult. Alle råvarerne er økologiske og naturlige, uden kunstige numre. En pakke crackers inderholder mask fra produktionen af 2 øl.
kr. 29,00 DKK
Antal
læs mere

Crackers - miniknækbrød med mask og havre

Agrain® Crackers med 10% mask og havre, er en velsmagende og sprød snack rig på fibre. Det perfekte alternativ til den hurtige sult. Alle råvarerne er økologiske og naturlige, uden kunstige numre. En pakke crackers inderholder mask fra produktionen af 2 øl.
kr. 29,00 DKK
Antal
læs mere

Bageblandinger

Rugbrød med maskmel

Et mørkt og kraftigt rugbrød med masser af kerne og fibre. Den dybe farve går igen i den dybe smag af rug og 03 stoutmelens dybe aromaer. Kilde til både fiber og protein.
kr. 39,00 DKK
Antal
læs mere

Teboller med maskmel

Den søde og bløde bolle med en flot kornfarve og en hint af kardemomme. Rig på fiber og protein, kun 7,5% sukker.
kr. 39,00 DKK
Antal
læs mere

Kampagner

Discovery box

Køb 1 af hvert produkt og spar fragten (vi har trukket 50 kr. fra produktprisen). Indeholder: 1 x 01 pilsner; 1 x 02 ipa; 1 x 03 stout; 1 x 04 whisky; 1 x granola honningristet med bær; 1 x granola honningristet med nødder; 1 x Crackers Salt; 1 x Crackers Havre; 1 x Crisps Salt; 1 x Crisps Indian Spice; 1 x Crisps The Italian
kr. 409,00 DKK
Antal
læs mere

Bagekassen

Bagekassen er til dig der godt kan lide at bage og gerne vil give lidt ekstra karakter til dine brød og kager. Maskmel booster bagværk med både smag og næring og hver mel har en helt unik karakter. Brug 01 Pilsner maskmel til alle typer af bagværk, 02 IPA maskmel til fx kerneboller og gulerodskagen, 03 Stout maskmel til rugbrød og al slags bagværk med chokolade, 04 Whisky Maskmel til det søde bagværk fx pandekager. Med bagekassen får du én af hver type mel og opskrifthæfte: 1 x 01 pilsner; 1 x 02 IPA; 1 x 03 stout; 1 x whisky; 1 x opskrifthæfte. Når du køber bagekassen genanvender du mask fra 150 øl.
kr. 147,00 DKK
Antal
læs mere

Weekend forkælelse (Du sparer fragten)

Boost din weekend med bæredygtig forkælelse fra Agrain. 2 x Crisps Salt; 2 x Crisps Indian Spice; 2 x Crisps The Italian; 1 x Granola med bær; 1 x Crackers Salt; 1 x Crackers Havre; 1 x Tebolleblanding; Opskrifthæfte. Når du køber weekend forkælelse fra Agrain genanvender du mask fra 17 øl.
kr. 264,00 DKK
Antal
læs mere