maskmelgranolacrispscrackersbageblandingerkampagner

Produkter

Levering:  49 DKK. Gratis levering ved ordrer på over 300 DKK.

Maskmel

Maskmel

Melet giver rig mulighed for at trylle i bageløkkenet.
se varianter
Crisps

Crisps

Ølsnacks – God til øl …Og til godt selskab.
se varianter
Granola

Granola

Næringsrig morgenmad spækket med fibre og protein.
se varianter
Kampagner

Kampagner

Gode tilbud, god samvittighed.
se varianter
Crackers

Crackers

En velsmagende og sprød snack rig på fibre. Det perfekte alternativ til den hurtige sult.
se varianter
Bageblandinger

Bageblandinger

Vores 100% økologiske bageblandinger er en genvej til sundt bagværk med maskmel.
se varianter

Maskmel

01 Pilsner Maskmel

01 Pilsner maskmel er 100 % økologisk og rig på fibre og protein. Den lette smag af korn er perfekt i kombination med din fortrukne mel og farven på dit bagværk bliver flot og gylden. Pilsner melen er derfor perfekt til alt fra morgenmadsboller til pizzabunde.
kr. 39,00 DKK
Antal
læs mere

02 IPA Maskmel

02 IPA maskmel indeholder både byg og hvede, og karamelmaltningerne kan smages i melet, der har en delikat aroma af netop karamel og nødder. Farven er mere gylden og dit brød vil blive en smule mørkere end hvis du bager med ren hvid hvede. 02 IPA er perfekt til både gulerodskage og kerneboller.
kr. 39,00 DKK
Antal
læs mere

03 Stout Maskmel

03 Stout maskmel er den mest komplekse mel, med både byg, hvede, rug og havre. Smagen er dyb og intens og farven helt mørk. Malten der bruges til stout øl, ristes hårdt og har noter af kaffe, chokolade og endda lakrids kan findes i de enkelte øls mask. Vi har blandet en super lækker stoutmel, der giver karakter og farve. 03 stout er perfekt til rugbrød og alt med chokolade.
kr. 39,00 DKK
Antal
læs mere

04 Whisky Maskmel

04 Whisky kombinerer lethed og sødme på en måde der gør melet til en genial ingrediens til wienerbrød. Uden at gå på kompromis med smagen kan du tilføje både protein og fibre til dine søndags croissanter og børnenes pandekager.
kr. 49,00 DKK
Antal
læs mere

Granola

Granola Berry

Den børnevenlig granola uden numre. Stout masken giver en flot mørk farve, og tilfører smagsnuancer af rug og chokolade. Pulveriseret dansk hyben og solbær og flotte røde hindbær stykker giver en frisk smag. Granolaen er sød og sprød, og velegnet til morgenmad eller en energigivende snack. Du kan også bruge den som krymmel på is og desserter.
kr. 55,00 DKK
Antal
læs mere

Granola Nutty

Den luksuriøse granola uden numre. Stout masken giver en flot mørk farve, og tilfører smagsnuancer af rug og chokolade. Hasselnøde- og mandelflager tilføre ekstra knas og en lækker rund smag. Granolaen er sød og sprød, og velegnet til morgenmad eller en energigivende snack. Du kan også bruge den i brød og bagværk eller som krymmel på is og desserter.
kr. 55,00 DKK
Antal
læs mere

Crisps

Crisps - Indian Spice

En pose crisps indeholder mask fra 0,5 l. øl. Sprøde og grove crisps, med 25% up-cyclet mask og indisk inspireret krydderi. Bombay IPA masken er nøje udvalgt for at give Agrain® crisps deres unikke smag. Vores fiberrige crisps er et godt alternativ til både den hurtige sult, til børn og til dig der bare gerne vil snacke. Den specielle form giver dig ekstra god mulighed for at dippe, prøv med hummus eller salsa – eller go nuts og brug crispsne til tapas med god ost og skinke.
kr. 25,00 DKK
Antal
læs mere

Crisps - The Italian

En pose crisps indeholder mask fra 0,5 l. øl. Sprøde og grove crisps, med 25% up-cyclet mask og italiensk inspireret krydderi. IPA masken er nøje udvalgt for at give Agrain® crisps deres unikke smag. Vores fiberrige crisps er et godt alternativ til både den hurtige sult, til børn og til dig der bare gerne vil snacke. Den specielle form giver dig ekstra god mulighed for at dippe. Prøv med straciatella ost eller en god pesto – eller go nuts og brug crispsne til tapas med god ost og skinke.
kr. 25,00 DKK
Antal
læs mere

Crackers

Crackers - miniknækbrød med mask og havsalt

Agrain® Crackers med mask og havssalt, er en velsmagende og sprød snack. Det perfekte alternativ til den hurtige sult. Alle råvarerne er økologiske, uden kunstige tilsætningsstoffer. En pakke crackers inderholder mask fra produktionen af 2 øl.
kr. 29,00 DKK
Antal
læs mere

Crackers - miniknækbrød med mask og havre

Agrain® Crackers med 10% mask og havre, er en velsmagende og sprød snack. Det perfekte alternativ til den hurtige sult. Alle råvarerne er økologiske, uden kunstige tilsætningsstoffer. En pakke crackers inderholder mask fra produktionen af 2 øl.
kr. 29,00 DKK
Antal
læs mere

Bageblandinger

Rugbrød med maskmel

Denne brødblanding er den nemme løsning til et lækkert rugbrød, som er mørkt og kraftigt med masser af kerner. Det får en dejlig, dyb smag fra vores 03 Stout Maskmel og er derudover rigt på fibre. Du skal blot tilsætte vand og gær, lade dejen hæve og sætte brødet i ovnen - inden længe vil der sprede sig en fantastisk duft i dit køkken.
kr. 39,00 DKK
Antal
læs mere

Teboller med maskmel

Denne brødblanding giver 12-16 økologiske teboller, alt efter hvilken størrelse du ønsker. Blandingen indeholder maskmel og giver derfor bollerne en flot, gylden farve - derudover er den rig på fiber. Tilsæt blot æg, vand og gær og inden længe har du nybagte teboller med et hint af kardemomme. Bollerne bliver dejligt bløde og passer perfekt til morgenbordet, til fødselsdagsfesten eller til eftermiddagskaffen.
kr. 39,00 DKK
Antal
læs mere

Kampagner

Discovery box

Køb 1 af hvert produkt og spar fragten (vi har trukket 50 kr. fra produktprisen). Indeholder: 1 x 01 pilsner; 1 x 02 ipa; 1 x 03 stout; 1 x 04 whisky; 1 x granola honningristet med bær; 1 x granola honningristet med nødder; 1 x Crackers Salt; 1 x Crackers Havre; 1 x Crisps Salt; 1 x Crisps Indian Spice; 1 x Crisps The Italian
kr. 409,00 DKK
Antal
læs mere

Bagekassen

Bagekassen er til dig der godt kan lide at bage og gerne vil give lidt ekstra karakter til dine brød og kager. Maskmel booster bagværk med både smag og næring og hver mel har en helt unik karakter. Brug 01 Pilsner maskmel til alle typer af bagværk, 02 IPA maskmel til fx kerneboller og gulerodskagen, 03 Stout maskmel til rugbrød og al slags bagværk med chokolade, 04 Whisky Maskmel til det søde bagværk fx pandekager. Med bagekassen får du én af hver type mel og opskrifthæfte: 1 x 01 pilsner; 1 x 02 IPA; 1 x 03 stout; 1 x whisky; 1 x opskrifthæfte. Når du køber bagekassen genanvender du mask fra 150 øl.
kr. 147,00 DKK
Antal
læs mere

Weekend forkælelse (Du sparer fragten)

Boost din weekend med bæredygtig forkælelse fra Agrain. 3 x Crisps Indian Spice; 3 x Crisps The Italian; 1 x Granola med bær; 1 x Crackers Salt; 1 x Crackers Havre; 1 x Teboller med maskmel& et opskrifthæfte. Når du køber weekend forkælelse fra Agrain, genanvender du mask fra 17 øl.
kr. 264,00 DKK
Antal
læs mere