Produkter

Levering: 49 DKK. Gratis levering ved ordrer på over 300 DKK.

Maskmel

01 Pilsner Maskmel

01 Pilsner maskmel er 100 % økologisk og rig på fibre og protein. Den lette smag af korn er perfekt i kombination med din fortrukne mel og farven på dit bagværk bliver flot og gylden. Pilsner melen er derfor perfekt til alt fra morgenmadsboller til pizzabunde.
kr. 39,00 DKK
-
+
læs mere

02 IPA Maskmel

02 IPA maskmel indeholder både byg og hvede, og karamelmaltningerne kan smages i melet, der har en delikat aroma af netop karamel og nødder. Farven er mere gylden og dit brød vil blive en smule mørkere end hvis du bager med ren hvid hvede. 02 IPA er perfekt til både gulerodskage og kerneboller.
kr. 39,00 DKK
-
+
læs mere

03 Stout Maskmel

03 Stout maskmel er den mest komplekse mel, med både byg, hvede, rug og havre. Smagen er dyb og intens og farven helt mørk. Malten der bruges til stout øl, ristes hårdt og har noter af kaffe, chokolade og endda lakrids kan findes i de enkelte øls mask. Vi har blandet en super lækker stoutmel, der giver karakter og farve. 03 stout er perfekt til rugbrød og alt med chokolade.
kr. 39,00 DKK
-
+
læs mere

04 Whisky Maskmel

04 Whisky kombinerer lethed og sødme på en måde der gør melet til en genial ingrediens til wienerbrød. Uden at gå på kompromis med smagen kan du tilføje både protein og fibre til dine søndags croissanter og børnenes pandekager.
kr. 49,00 DKK
-
+
læs mere

Granola

Granola Berry

Den børnevenlig granola uden numre. Stout masken giver en flot mørk farve, og tilfører smagsnuancer af rug og chokolade. Pulveriseret dansk hyben og solbær og flotte røde hindbær stykker giver en frisk smag. Granolaen er sød og sprød, og velegnet til morgenmad eller en energigivende snack. Du kan også bruge den som krymmel på is og desserter.
kr. 55,00 DKK
-
+
læs mere

Granola Nutty

Den luksuriøse granola uden numre. Stout masken giver en flot mørk farve, og tilfører smagsnuancer af rug og chokolade. Hasselnøde- og mandelflager tilføre ekstra knas og en lækker rund smag. Granolaen er sød og sprød, og velegnet til morgenmad eller en energigivende snack. Du kan også bruge den i brød og bagværk eller som krymmel på is og desserter.
kr. 55,00 DKK
-
+
læs mere

Crisps

Crisps - Salty

En pose crisps indeholder mask fra 0,5 l. øl. Sprøde og grove crisps, med 25% up-cyclet mask. Bombay IPA masken er nøje udvalgt for at give Agrain® crisps deres unikke smag. Vores fiberrige crisps er et godt alternativ til både den hurtige sult, til børn og til dig der bare gerne vil snacke. Den specielle form giver dig ekstra god mulighed for at dippe, prøv med hummus eller salsa – eller go nuts og brug crispsne til tapas med god ost og skinke.
kr. 25,00 DKK
-
+
læs mere

Crisps - Indian Spice

En pose crisps indeholder mask fra 0,5 l. øl. Sprøde og grove crisps, med 25% up-cyclet mask og indisk inspireret krydderi. Bombay IPA masken er nøje udvalgt for at give Agrain® crisps deres unikke smag. Vores fiberrige crisps er et godt alternativ til både den hurtige sult, til børn og til dig der bare gerne vil snacke. Den specielle form giver dig ekstra god mulighed for at dippe, prøv med hummus eller salsa – eller go nuts og brug crispsne til tapas med god ost og skinke.
kr. 25,00 DKK
-
+
læs mere

Crisps - The Italian

En pose crisps indeholder mask fra 0,5 l. øl. Sprøde og grove crisps, med 25% up-cyclet mask og italiensk inspireret krydderi. IPA masken er nøje udvalgt for at give Agrain® crisps deres unikke smag. Vores fiberrige crisps er et godt alternativ til både den hurtige sult, til børn og til dig der bare gerne vil snacke. Den specielle form giver dig ekstra god mulighed for at dippe. Prøv med straciatella ost eller en god pesto – eller go nuts og brug crispsne til tapas med god ost og skinke.
kr. 25,00 DKK
-
+
læs mere

Crackers

Crackers - miniknækbrød med mask og havsalt

Agrain® Crackers med mask og havssalt, er en velsmagende og sprød snack. Det perfekte alternativ til den hurtige sult. Alle råvarerne er økologiske, uden kunstige tilsætningsstoffer. En pakke crackers inderholder mask fra produktionen af 2 øl.
kr. 29,00 DKK
-
+
læs mere

Crackers - miniknækbrød med mask og havre

Agrain® Crackers med 10% mask og havre, er en velsmagende og sprød snack. Det perfekte alternativ til den hurtige sult. Alle råvarerne er økologiske, uden kunstige tilsætningsstoffer. En pakke crackers inderholder mask fra produktionen af 2 øl.
kr. 29,00 DKK
-
+
læs mere

Bageblandinger

Rugbrød med maskmel

Denne brødblanding er den nemme løsning til et lækkert rugbrød, som er mørkt og kraftigt med masser af kerner. Det får en dejlig, dyb smag fra vores 03 Stout Maskmel og er derudover rigt på fibre. Du skal blot tilsætte vand og gær, lade dejen hæve og sætte brødet i ovnen - inden længe vil der sprede sig en fantastisk duft i dit køkken.
kr. 39,00 DKK
-
+
læs mere

Teboller med maskmel

Denne brødblanding giver 12-16 økologiske teboller, alt efter hvilken størrelse du ønsker. Blandingen indeholder maskmel og giver derfor bollerne en flot, gylden farve - derudover er den rig på fiber. Tilsæt blot æg, vand og gær og inden længe har du nybagte teboller med et hint af kardemomme. Bollerne bliver dejligt bløde og passer perfekt til morgenbordet, til fødselsdagsfesten eller til eftermiddagskaffen.
kr. 39,00 DKK
-
+
læs mere

Kampagner

Discovery box

Køb vores Discovery box - så får du muligheden for at prøve alle vores produkter. Du får 1 af hvert produkt Indeholder: 1 x 01 pilsner maskmel; 1 x 02 ipa maskmel; 1 x 03 stout maskmel; 1 x 04 whisky maskmel; 1 x granola honningristet med bær; 1 x granola honningristet med nødder; 1 x Crackers med havsalt; 1 x Crackers med havre; 1 x Crisps Salt; 1 x Crisps Indian Spice; 1 x Crisps The Italian, 1 x Rugbrødsbageblanding og 1 x tebollebageblanding.
kr. 487,00 DKK
-
+
læs mere

Bagekassen

Bagekassen er til dig der godt kan lide at bage og gerne vil give lidt ekstra karakter til dine brød og kager. Maskmel booster bagværk med både smag og næring og hver mel har en helt unik karakter. Brug 01 Pilsner maskmel til alle typer af bagværk, 02 IPA maskmel til fx kerneboller og gulerodskagen, 03 Stout maskmel til rugbrød og al slags bagværk med chokolade, 04 Whisky Maskmel til det søde bagværk fx pandekager. Med bagekassen får du én af hver type mel og opskrifthæfte: 1 x 01 pilsner; 1 x 02 IPA; 1 x 03 stout; 1 x whisky; 1 x opskrifthæfte. Når du køber bagekassen genanvender du mask fra 150 øl.
kr. 147,00 DKK
-
+
læs mere

Weekendforkælelse

Boost din weekend med bæredygtig forkælelse fra Agrain. 2 x Crisps Salt; 2 x Crisps Indian Spice; 2 x Crisps The Italian; 1 x Granola med bær; 1 x Crackers Salt; 1 x Crackers Havre; 1 x Teboller med maskmel& et opskrifthæfte. Når du køber weekendforkælelse fra Agrain, genanvender du mask fra 17 øl.
kr. 264,00 DKK
-
+
læs mere