Leverandører

Vi anvender udelukkende økologisk mask fra danske mikrobryggerier og destillerier. Alle vores leverandører arbejder med den bedste kvalitet af økologisk mask, og deres kvalitet og håndværk afspejles i maskens smag og næringsværdi.

Braunstein

Braunstein er et økologisk mikrobryggeri og -destilleri beliggende i Køges hyggelige indre havn. Braunstein leverer et fast sortiment af populære øl med vidt forskellig udtryk, en række klassiske sæsonøl, som passer til årstider og højtider, samt en række mægtigt populære entusiastøl.

https://braunstein.dk

Nyborg Destilleri

Nyborg Destilleri, baseret på Fyn, producerer økologisk gin, rom og whisky af aller højeste kvalitet. Når der destilleres og udvikles nye produkter er det altid med respekt for tradition men også altid med en lyst til at skabe noget nyt og anderledes.

https://nyborgdestilleri.com/

Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus mestrer den traditionelle brygmetode, mens de samtidig formår at tilpasse deres bryg til årstiderne og de nyeste trends inden for mikrobrygning.

https://noerrebrobryghus.dk/

Ørbæk Bryggeri

Ørbæk Bryggeri har brygget og perfektioneret deres øl siden 1906. Ørbæk øl er naturlige, økologiske og produceret med ingredienser af aller højeste kvalitet.

https://oerbaek-bryggeri.nu/
Michael Rahbek
"Det giver bare så god mening for os på Nørrebro bryghus, at cirklen lukkes, ved at vores mask (restproduktet fra vores malt) anvendes hos Agrain, så det kommer tilbage i fødekæden, det giver mig en god mave fornemmelse."

Michael Rahbek,
Brygmester Nørrebro Bryghus

Partnere

Jalm&B

Jalm&B er et økologisk håndværksbageri i København. Hos Jalm&B gør de alt for smagens skyld. Deres vigtigste ingrediens er tiden, da den gode smag ikke kan fremskyndes. Om det er tid til søgen efter den perfekte struktur, tid til langtidshævning for at opnå en dybere smag, eller til til at lave alt fra bunden som autentisk håndværk kræver.

https://jalmogb.dk/

Kohberg

Kohberg er et af Danmarks største bagerier. Det blev stiftet i 1955 af Alfred Kohberg i Bolderslev, hvor det stadig ligger. Der er i årenes løb kommer endnu to bagerier til med beliggenhed i Taastrup og i Haderslev. Kohberg bager alt fra forskellige madbrød til boller og wienerbrød – og det er altid kompetente bagere, der står bag. Det er stadig med Alfred Kohbergs kærlighed til det gode håndværk, at de bager godt brød til hele Danmark.

https://www.kohberg.dk/